Preprosti in cenovno dostopni oglaševalski videoposnetki

Ne glede na to, kako veliko ali majhno je vaše podjetje, vam lahko profesionalno izdelan video pomaga izstopati od konkurence, in tu nastopimo mi.

1.

Kakovostna video produkcija za vsakogar​

Izdelujemo visokokakovostne videoposnetke za delček stroškov. Z ekipo profesionalnih tekstopiscev bomo ustvarili privlačen in cenovno dostopen posnetek – kaj več bi lahko želeli?

Zavezani smo, da bomo vaš projekt izpeljali pravočasno. Vaš projekt lahko izdelamo že v 1 tednu!

2.

Osupljivi časi preobrata

3.

Cenovno ugodni oglaševalski video posnetki​

Želite hiter videoposnetek za promocijsko kampanjo ali enovrsten smešen video za oglas? Zaščitite se pred morebitnimi zamudami ali izgubami proračuna in dovolite nam, da izdelamo videoposnetek za vas.

Ne izgubite trenutkov. Izbirajte med našimi paketi od petnajst do šest sekund, vse po razumnih cenah, dobri kakovosti in raznolikosti!

4.

Ugodne časovne dolžine za vse vaše potrebe

Kaj vas trenutno ovira pri ustvarjanju oglaševalskih akcij?

Mi poskrbimo za vse: pisanje in urejanje

Z našimi kratkimi in privlačnimi video oglasi, ki jih izdelamo in oblikujemo, naredimo vse, kar je v naši moči, da vam pomagamo pri promociji vašega izdelka/ponudbe.

Hitro in učinkovito ustvarite videoposnetke z našimi dostopnimi cenami. Ponujamo tudi več možnosti dolžine, skupaj z možnostjo dodajanja slik za bolj profesionalen pridih.

Kakovostni videoposnetki za majhne proračune

Dobro se zavedamo, da so proračuni v tej panogi običajno majhni, zato smo cene na enostavno.com naredili čim bolj ugodne – in če se prijavite zdaj in kupite mesečni paket posnetkov vam en posnetek dodamo brezplačno!

Vaš čas je preveč dragocen

Vemo, kako dragocen in vreden je vaš čas, zato smo naredili naš sistem izdelave oglaševalskih posnetkov, kar se da hitro in enostavno. Nudimo tudi popravke in pomoč pri besedilih za tiste preglavice, ki se pojavijo tik pred roki. In če potrebujete nekaj še hitreje, zakupimo tudi dodatne videoposnetke za bolj profesionalen videz (in če zakupite sedaj so vključeni v ceno mesečnega paketa)!