Pravna omejitev odgovornosti

POGOJI OBISKOVANOSTI IN IZIDU UČNIH PRILOŽNOSTI “PROGRAMOV”

Naslednji pogoji in določila se nanašajo na vašo udeležbo in udeležbo na dogodkih, spletnih tečajih, naročninah, članstvu ali kateri koli drugi učni priložnosti (“program”), ki jo izvaja Enostavno.com Mirijam Kocbek s.p. . Z registracijo v program vi (“registracijski zavezanec”) označujete, da se strinjate in se zavezujete k tem pogojem. Če imate ugovore v zvezi z naslednjimi pogoji in določili, se ne bi smeli registrirati za program ali ga obiskovati.

Zavrnitev odgovornosti za zaslužek

Razumem, da je družba,  njeni predstavniki in Mirijam Kocbek po svojih najboljših močeh trudili zagotoviti, da posredovane informacije natančno predstavljajo ta seminar / program/ tečaj/ delavnico.  Vendar pa ni zagotovila, da boste s tehnikami, strategijami in informacijami, ki jih boste izvedeli na tem seminarju / programu /tečaju/ delavnici, zaslužili denar. Nič na naših spletnih straneh, v naši literaturi ali na tem seminarju / programu ni obljuba ali jamstvo zaslužka. Vaš uspeh bo odvisen od številnih dejavnikov, ki lahko vključujejo: znanje, čas, finančna sredstva, poslovno razumevanje, povezave in sposobnosti. Ker se ti dejavniki razlikujejo glede na posameznike, ne moremo zagotoviti vašega uspeha, ravni dohodka ali sposobnosti zaslužka. Seveda ste v celoti odgovorni za svoja dejanja, rezultate v življenju in poslu. Kakršne koli izjave, ki opisujejo prihodnje stanje ali izid, opisane na naših spletnih mestih ali v naših seminarjih / programih / tečajih / delavnicah , so preprosto naša pričakovanja ali napovedi za prihodnji potencial in zato niso jamstva ali obljube za dejansko uspešnost.

Izjava o odgovornosti: Brez strokovnih nasvetov

Podatki, ki jih družba, Enostavno.com Mirijam Kocbek s.p. ali katera koli tretja oseba vsebuje ali dajo na voljo prek programa ali njihovih spletnih mest ali storitev, ne morejo nadomestiti ali nadomestiti storitev usposobljenih strokovnjakov na katerem koli področju, vključno, vendar ne omejeno na, duševno zdravje , finančno, zdravstveno, psihološko ali pravno področje. Družba ne ponuja nobenih strokovnih, osebnih, zdravstvenih, finančnih ali pravnih nasvetov in nobene informacije v programu ne smemo zamenjati kot tak nasvet. Niti družba, niti Mirijam Kocben, niti njihovi dodelitelji, sponzorji, govorniki, partnerji, izvajalci ali katera koli od njihovih podružnic ne bodo odgovorni za kakršno koli neposredno, posredno, posledično, posebno, zgledno ali drugo škodo registrantu ali njegovemu poslovanju, vključno z gospodarsko izgubo, ki je lahko posledica sodelovanja v programu ali zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe materialov, informacij ali strategij, sporočenih s programom, ali kakršnih koli izdelkov ali storitev, zagotovljenih v skladu s programom, tudi če je opozorjen na možnost takšne škode. Pod nobenim pogojem, vključno, vendar ne omejeno na malomarnost, družba ali Mirijam Kocbek ali kateri koli drugi govornik v programu ne bo odgovoren za nobeno posebno ali posledično škodo, ki je posledica udeležbe registracijskega zavezanca v programu. Za jasno sliko: samo vi, registracijski zavezanec, ste odgovorni in odgovorni za svoje odločitve, dejanja in rezultate, s svojim sodelovanjem v programu pa se strinjate, da ne boste poskušali pripisati podjetju ali Mirijam Kocbek ali katerega od njegovih govornikov odgovornosti za odločitve, dejanja ali rezultate, ki jih sprejmete ali doživite v poslu ali življenju zaradi svojega sodelovanja v tem programu kadar koli in v vseh okoliščinah.

Zaupnost in nekonkurenca

Registracijski zavezanec/ tečajnik razume, da so orodja, postopki, strategije, materiali in informacije, predstavljeni v Programu, zaupni, zaščiteni z avtorskimi pravicami in so last podjetja, in se strinja, da ne bo snemal, podvajal, distribuiral, poučeval ali usposabljal iz materialov programa na kakršen koli način brez izrecno pisno dovoljenje družbe. Vsaka nepooblaščena uporaba ali distribucija teh lastniških konceptov, materialov in intelektualne lastnine, ki jo izvajate vi ali vaši zastopniki, je prepovedana in družba bo zaradi zaščite svojih pravic vložila sodne ukrepe in v celoti povrnila škodo.

Politika o zasebnosti

S sodelovanjem v Programu registrant potrjuje in se strinja, da zanj velja Politika zasebnosti podjetja. Politika zasebnosti družbe je: Vsi osebni podatki, ki jih lahko delite s podjetjem ali njenimi zaposlenimi in / ali lastniki, so popolnoma zasebni. Občasno se lahko obrnemo na vas, da vas seznanimo s prihajajočimi izdelki ali akcijami. Vendar spoštujemo vašo pravico do zasebnosti in ne bomo poslali obvestil, če nas kontaktirajte in nas prosite, da tega ne storimo.

100% garancija zadovoljstva

Kot je navedeno na spletnih straneh družbe in tržnih materialih, družba jamči, da bodo prijavitelji 100% zadovoljni s programom, če se bodo udeležili celotnega dogodka. Zadovoljstvo je opredeljeno kot prepričanje registracijskega zavezanca, da podjetje izpolnjuje obljubljeno pri promociji programa.

Posodobitev

Dne 18.8.2021