POVZPNI SE V ŽIVLJENJU

Odpri Vrata do Uspeha:

Kako Efektivno Postaviti na Noge

Svojo Spletno Trgovino od Doma

 

Že v 5-ih urah.
UČITELJ SAMO ZATE

Nimaš še lastne spletne trgovine, ker je draga ali ker nebi vedela, kako z njo upravljati! 

Ujameš lahko dve muhi na en mah.  Izboljšaš svoje kompetence in imaš spletno trgovino.

Praktični koraki, ki ti pomagajo
premagati tehnične ovire, da boš 
samozavestno obvladala
spletno trgovino.

Mnoge bodoče  spletne podjetnice se soočajo s tehničnimi izzivi, ki vključujejo vzpostavitev in vzdrževanje spletne trgovine..

Nekatere se morda počutijo preobremenjene zaradi kompleksnosti tehničnih vidikov, ki so ključni za uspešno spletno prisotnost.

Te težave lahko vodijo v frustracijo in zmanjšajo samozavest pri upravljanju lastne spletne trgovine.

Razmišljanje o tehničnih podrobnostih, kot so izbira platforme, varnost in vzdrževanje, lahko postane preobremenjujoče in ovira za uresničitev podjetniških sanj.

Naša delavnica je zasnovana tako, da ti pomaga premagati tehnične težave in ovire. Saj z vaditeljem, ki ti je na razpolago hitro zaženeš s polno paro.


S prijazno in strokovno vodjo, ki je osredotočena samo nate, boš pridobila praktično znanje o postavitvi in vzdrževanju spletne trgovine. Prejela boš koristne nasvete in orodja, ki ti bodo olajšala tehnične izzive.

Ne si dovoliti, da te tehnične težave ovirajo na poti do uspeha. Pridružite se naši delavnici in pridobila boš zaupanje ter spretnosti, ki jih potrebuješ za samozavestno obvladovanje tehničnih vidikov svoje spletne trgovine.

Klikni tukaj in naredi prvi korak proti uresničitvi sanj, brez strahu pred tehničnimi ovirami!

Poslovna ženska na Spletu

Ne tvoja spletna trgovina ne bo identična kot vse ostale.

Osvojila boš veščine, da narediš ravno pravšnjo.

Za ambiciozne ženske, ki želijo zgraditi in voditi svojo lastno spletno trgovino brez tehničnih težav.


Ta vodena delavnica 1 na 1 te bo popeljala skozi vsak korak, od postavitve do vzdrževanja spletne trgovine, pri čemer se osredotoča na tvoje edinstvene cilje.


Z nami boš pridobila ne samo tehnično znanje, ampak tudi samozavest in podporo, ki jo potrebuješ za uspešen začetek svoje podjetniške poti.


Zaživi svoje sanje s spletno trgovino, ki odraža tvojo strast in eleganco! Prijavi se zdaj in postanite glavna junakinja svoje digitalne zgodbe!

Število mest je omejeno!


Kompaktno, A Učinkovito:
Skrivnost Odlične Spletne Trgovine Znotraj Krajše Delavnice

Osnovni paket vključuje 5 ur skupnega učenja, kar omogoča hitro postavitev spletne trgovine. 

To je mogoče zaradi pred nastavljenih grafičnih elementov, plačljivih vključenih vtičnikov (glej bonuse) in spretnosti naših učiteljev. Z načrtovanimi koraki in vajami te skozi proces izdelave spletne trgovine vodijo tako spretno, da ne opaziš, kako hitro je vse postavljeno.

Če želiš dodatno pomoč pri oblikovanju unikatne trgovine, je drugi paket prava izbira. Ta paket ti omogoča dovolj ur, da ustvariš resnično unikatno in obsežno spletno mesto. Učitelj lahko nameni dodaten čas, da se posveti tvojim željam.


Zakaj se drugi paket imenuje

E-TRGOVINSKA VIZIONARKA?

Drugi paket ponuja več kot le osnove. Povdarek je na VIZIONARKA, ker je zasnovan za ženske, ki želijo dodati svoj edinstven značaj in osebnost v svojo trgovino, vendar ne vedo, kako to storiti same.

Vizionarka si, saj imaš vizijo o razširitvi na mednarodne trge in želiš, da tvoja trgovina postane dostopna v več jezikih (skupaj postavimo v angleščini).

Veliko vlogo igrajo detajli. Vse se naučiš kam postaviti in kako.

Kaj dobiš, ko se prijaviš

Po prijavi na naš ekskluzivno spletno delavnico boš takoj kontaktirana preko emajla, da se dogovorimo glede terminov in prvih nalog. 

Delavnica se prilagaja tvojemu tempu, saj je pisana na kožo tvojim potrebam in obveznostim, omejitev je le, da delavnica poteka po vsaj 2 šolski uri ( 1h 30min) na termin , dokler se vse ure ne iztečejo. Imela boš priložnost začeti takoj ali po dogovoru, kar ti omogoča popolno prilagodljivost glede na lasten urnik.

Celoten tečaj je strukturiran tako, da vključuje interaktivne lekcije, praktične vaje in podporo mentorja. Glede na paket, ki ga izbereš (od 5 do 24 ur), boš potrebovala ustrezno časovno zavezo za finiširanje delavnice. 

Obvladaj Vse Skrivnosti

Pridobila boš temeljito razumevanje vseh vidikov postavitve in vzdrževanja spletne trgovine, od izbire platforme do varnosti.

Osebni mentor in vaditelj

Delavnica je zasnovana kot voden tečaj 1 na 1, kar pomeni, da boš deležna osebne pozornosti in prilagojenega vodstva.

Praktične Veščine Na Dosegu Roke

Naučila se boš konkretnih, praktičnih veščin, ki jih potrebuješ za takojšen začetek postavitve svoje spletne trgovine. Kot je upravljanje trgovine, kako vnašati cene z davkom ali brez. Kje ustvariš in strukturiraš kategorije in znamke. 

Tehnična Samozavest

Premagala boš tehnične strahove in se počutila samozavestne pri upravljanju svoje spletne trgovine. Obvladala boš celo filter in filtrirni sistem, ki bo še kako prav prišel pri izboljšavi uporabniške izkušnje. Sama ga boš lahko upravljala.

Poslovna Rast

Delavnica bo služila kot trampolin za poslovno rast, saj boš pridobila potrebna orodja za doseganje višjih ciljev. V najvišjem paketu (Digitalna kraljica) boš vzljubila SEO optimizacijo, saj z njo boš lahko dobila brezplačen obisk iz Googla.

Prihranek Časa

Z jasnimi koraki boš prihranila čas pri postavitvi in vzdrževanju spletne trgovine, brez nepotrebnega zapletanja. Dodatno boš v paketu Digitalna kraljica dobila izkustvo kako z umetno inteligenco polniti tvojo trgovino profesionalno.

Kaj je v Delavnici

Spletna Ustvarjalnost

Je zate, če potrebuješ postavljeno in urejeno spletno trgovino.

1

Modul 1 
Gradnja Fundacije
Ključni Koraki Pred Začetkom izdelave Spletne Trgovine

Vodnik skozi pomembne priprave, ki so ključne za uspeh tvoje prihajajoče spletne trgovine. Skupaj bomo odkrili, platformo, kako registrirati domeno in postaviti trdne temelje, preden se poglobimo v ustvarjanje tvoje lastne spletne trgovine. Z vključitvijo korakov, ki so prilagojeni tvojim ciljem, bomo skupaj postavili trdno osnovo, ki bo podprla tvojo pot do uspeha v svetu spletnega poslovanja.

2

Modul 2 
Pripravljena na Delo: 
Kako Pravilno Inštalirati Orodja za Spletno Trgovino

Skupaj bomo raziskovali, kako spretno namestiti potrebne programe, ki bodo olajšali tvojo digitalno podjetniško pot. Ta odsek je ustvarjen, da te vodi skozi vsak korak, ob tem pa ti ponuja nežno podporo, tako da boš s samozavestjo zgradila trdne temelje za uspeh tvoje spletne trgovine. Veselim se, da bomo skupaj vadili na tvoji poti do uresničitve tvojih digitalnih ciljev!"

3

Modul 3: 
Tvoj Svet, Tvoj Splet 
Kako Narediti Spletno Trgovino Svojo

Spletna trgovina je kot tvoj digitalni atelje, kjer lahko pustiš odtis svojega edinstvenega stila. Skupaj bova raziskovali, kako ustvariti spletno trgovino, ki odraža tvojo osebnost in estetiko. Od prilagajanja barvne palete do izbire unikatnih elementov, ta odsek te bo vodil skozi vsak korak, da boš lahko ustvarila spletni prostor, ki je popolnoma tvoj. Z veseljem bomo tvoji sopotniki na tej poti, da bo tvoja spletna trgovina odražala prav to, kar si ti – edinstvena, izrazita in prepoznavna.

4

Modul 4: 
Priprava na Uspeh
Kaj Moraš Vedeti Pred Začetkom Strukturiranja trgovine

Kot predigra pred tvojim digitalnim ustvarjanjem, kjer ti bomo razkrili skrivnosti, ki bodo tvojo spletno trgovino postavile na pravo pot. Skupaj bomo raziskovali, kako oblikovati meni, kategorije, znamke, oznake in druge elemente, ki bodo pripomogli k ustvarjanju pregledne in privlačne spletne izkušnje za tvoje stranke. Ta odsek je tvoj zemljevid, ki ti bo pomagal strukturirati tvojo trgovino na način, ki bo odražal tvojo edinstveno vizijo. Z veseljem te bomo vodili skozi korake, da bo tvoja spletna trgovina izstopala in navduševala na vsakem koraku."

5

Modul 5:
Tehnična Pravila:
Kako Delujejo Plačilna Sredstva na Spletu

Ozadje digitalnega plačila, kjer se odvija zapletena drama vsake elektronske transakcije. V tem odseku bomo raziskali, kako delujejo plačilna sredstva na spletu v tehničnem smislu - od zakulisja, kjer se denar premešča, do varnostnih zaves, ki ščitijo vsak korak. To je tvoja vstopnica v svet tehničnih podrobnosti, ki omogočajo brezhibno delovanje finančnih tokov v tvoji virtualni trgovini. Spremljaj me skozi to tehnično potovanje, kjer boš razkrila skrivnosti plačilnih sredstev na spletu."

6

Modul 6:
Varnostna Zavesa -
Posodobitve in Zaščita Spletne Trgovine

Naučila se boš, kako skrbeti za ključne elemente varnosti, kot so varna gesla, zaščita pred zlonamerno kodo in pravilno konfiguriranje SSL certifikata, kako se dela varnostne kopije. Skozi posodobitve te bomo vodili z lahkoto, tako da bo tvoja trgovina vedno na koraku s sodobnimi trendi in varnostnimi standardi. Prepusti se tej izkušnji in pusti, da Varnostna Zavesa postane tvoja digitalna varuška

7

Modul 7:
Unikatna Podoba, Enostavno Dosegljiva  
Skrivnosti Tematske Prilagoditve

S to tematsko prilagoditvijo odkriješ skrite možnosti, ki bodo tvojo spletno stran dvignile na višjo raven. Raziskuj skrivnosti oblikovanja, ki so enostavno dosegljive in omogočajo ustvarjanje vizualne podobe po meri, hkrati pa ohranjajo preprostost in dostopnost. S tem naslovom zagotavljamo, da bo vaša unikatna podoba spletne strani odsevala vašo edinstvenost na preprost in dosegljiv način.

8

Modul 8: 
Odpri Svoja Vrata 
Kako Javno Otvoriti Svojo Spletno Trgovino

No, zdaj je prišel trenutek, da tvojo spletno trgovino odkrijejo tudi drugi. Odpri vrata in dovoli, da vsi uživajo v lepoti tega, kar si ustvarila. Na strani ne bo več napisa "stran je v delu".

Kaj je v Delavnici
E-TRGOVINSKA VIZIONARKA
dodatnega?

Delavnica je zate, če veš, da se bo za izgled trgovine po tvojih zahtevah potrebno malo več zavzeti in doreči podrobnosti, ki jo bodo naredile unikatno. Prepričana si, da mora biti večjezična za evropski trg (vsaj angleščina), saj Slovenija je majhna. 

9

Modul 9:  
Tematsko Oblikovanje po Meri:
Splet Tvojih Idej in Kreativnosti

Odpira vrata v svet unikatnega oblikovanja spletnih strani, kjer lahko tvoje ideje in kreativnost zasijejo v polni meri. S to tematsko prilagoditvijo se podajo močni poudarki na izražanju tvoje edinstvene vizije, ki se prepletajo z brezhibno funkcionalnostjo. Odkriješ, kako lahko ustvariti spletno prisotnost, ki je popolnoma prilagojena tvojim željam, hkrati pa ohranja profesionalnost in učinkovitost. Z naborom možnosti, ki spodbujajo tvojo kreativnost, je ta tematska prilagoditev ključ do ustvarjanja spletnega prostora, ki odraža tvojo izjemnost in prepriča obiskovalce s svojo privlačnostjo.

10

Modul 10:  
Globalna Prisotnost, Lokalna Preprostost:
Postavitev Večjezične Trgovine

Predstavlja vaš ključ do mednarodnega uspeha s preprostim in učinkovitim upravljanjem večjezične spletne trgovine. Zmožnost, da osvojiš globalni trg, ne da bi izgubila nadzor, je zdaj v tvojih rokah. Ta edinstvena tematska rešitev omogoča, da svoje izdelke in storitve predstaviš v različnih jezikih, hkrati pa ohraniš lokalno preprostost upravljanja. Uživaj v brezhibni globalni prisotnosti, pri čemer ti tematska prilagoditev omogoča enostavno navigacijo in učinkovito upravljanje svoje večjezične trgovine, ne glede na to, kje na svetu se nahajajo stranke."

11

Modul 11:  
Jezična Magija:
Kako Hitro Obvladati Večjezičnost

Tvoj vodnik skozi osupljiv svet večjezičnega upravljanja. S to čarobno delavnico bomo skupaj odkrili skrivnosti, kako hitro in spretno upravljati z različnimi jeziki na tvoji spletni trgovini. Naučila se boš učinkovitih pristopov k prevajanju vsebine, enostavnih načinov prilagajanja različnim jezikovnim preferencam. Ta čarobna izkušnja bo tvojo večjezično spletno trgovino ponesla na novo raven, kjer je jezik prava čarobna moč. Pripravi se na jezično popotovanje, kjer boš odkrila, kak postaviti večjezično trgovino v le nekaj preprostih korakih.


12

Modul 12:  
Ustvarjanje Bloga in Personalizacija:
Tvoja Digitalna Pripoved

Tvoje varno zatočišče, kjer lahko svobodno izraziš svoje misli in izkušnje. V tej čarobni sekciji bomo skupaj ustvarjale blog, kjer boš imela priložnost primerjati različne artikle, deliti svoja mnenja ter ponujati vpogled v praktično uporabo izdelkov. Tu boš oblikovala zgodbe, ki navdihujejo in informirajo, ter ustvarjala digitalni prostor, kjer tvoje besede poudarijo moč vsakega izdelka. Pripravi se na to, da bo tvoj blog postala prava oaza informacij, mnenj in ustvarjalnosti.

13

Modul 13:
Mojstrstvo Organizacije:
Triki za Učinkovito Delo z Obilo Izdelki

Na delavnice boš pridobila dragocene spretnosti organizacije, ki ti bodo omogočile, da svoje delo opravljaš z lahkoto in učinkovitostjo, ne glede na količino izdelkov. S tem boš pridobila ne samo urejeno delovno okolje, ampak tudi občutek samozavesti in zadovoljstva, saj boš kos izzivom, ki jih prinaša obsežna oskrba z izdelki. Ta delavnica je tvoj ključ do boljše organizacije in uspeha pri delu z velikim številom izdelkov.

14

Modul 14:  
Stik Z Vašo Stranko:
Kako Učinkovito Nastaviti Nov Obrazec za Kontakt

Omogoča neposredno povezovanje s strankami na preprost in sodoben način. Kot lastnica trgovine pridobiš veščine, ki ti omogočajo:

 • Povečano Dosegljivost: Hitro in enostavno povezovanje s strankami.
 • Boljše Razumevanje Potreb Strank: Zbiranje relevantnih informacij za izboljšanje storitev.
 • Krepitev Odnosov: Gradnja močnih povezav s strankami.
 • Hitrejše Reševanje Težav: Učinkovito odzivanje in reševanje vprašanj.
 • Povečanje Zadovoljstva Strank: Zagotavljanje boljše izkušnje za večjo lojalnost.

15

Modul 15:  
Reševanje Kriz:
Kako Ustvariti Varnostne Kopije za Nepričakovane Dogodke

Reševanje kriz ne pomeni le obvladovanje težav, temveč tudi proaktivno ukrepanje, kar vam omogoča, da ostanete močne in samozavestne v vsaki situaciji.


Ohranjanje neprekinjenega poslovanja in hitro obnovo v primeru nepričakovanih situacij. Z rednim ustvarjanjem kopij boste zaščitile svojo spletno trgovino pred izgubo podatkov, kar prinaša notranji mir in preventivno delovanje v primeru kriz.

16

Modul 16:  
Sijajna Učinkovitost:
Kako Pospešiti Vašo Trgovino z Optimizacijo Slik iz Mobilnega Telefona

Prvotna optimizacija uporabniške izkušnje in hitrega delovanja vaše spletne trgovine, temelji tudi kako sliko obdelamo in shranimo. 


S temi modulom za optimizacijo slik, pridobiš:

 • Hitrejši Čas Nalaganja: Zmanjšanje velikosti slik iz mobilnega telefona omogoča bliskovito hitro nalaganje strani, kar povečuje zadovoljstvo obiskovalcev.
 • Prilagodljivost na Vse Zaslone: Optimizirane slike zagotavljajo gladko delovanje na različnih napravah, zlasti mobilnih telefonih, kar pripomore k brezhibni izkušnji uporabnikov.
 • Večja Zanesljivost: Hitra in učinkovita optimizacija slik iz mobilnih naprav zagotavlja, da se trgovina odziva takoj, kar krepi zaupanje strank in povečuje zanesljivost podjetja.


  Z optimizacijo slik iz mobilnega telefona dvigneš svojo trgovino na višjo raven, kjer se hitrost sreča z odličnostjo.

17

Modul 17:  
Majstrovina v Upravljanju:
Nasveti za Učinkovito Obvladovanje Naročil v Spletni Trgovini

Nauči se obvladovati naročila v svoji spletni trgovini s preprostimi in učinkovitimi nasveti. Hitreje izpolni naročilo, ohrani zadovoljstvo strank in pridobi mojstrstvo v upravljanju za brezhibno delovanje posla.

18

Modul 18:  
Ekskluzivna Povabila: 
Kako Učinkovito Upravljati S Kuponi za Povečanje Prodaje

Ustvarjanje čarobnih trenutkov nakupovanja.  Personaliziraj svoje ponudbe, ustvari ekskluzivnost in občuti moč, ko gledaš, kako se prodaja povečuje. Postani mojstrica upravljanja s kuponi in ustvari neustavljiv vpliv na svoje stranke.

19

Modul 19:  
Eleganten Dizajn na Dotik: 
Canva in Spletna Trgovina Skupaj Gradijo Edinstveno Izkušnjo

Kako z uporabo Canve in svoje spletne trgovine ustvariti edinstven in čaroben dizajn, ki bo očaral stranke.


Z nasveti, prilagojenimi zate, boš odkrila, kako vsak element oblikovanja postane del čudovitega umetniškega dela, ki poudari lepoto tvoje ponudbe. S tem dvojnim zavezništvom boš uresničila svojo vizijo elegantnega dizajna, ki bo pustil trajen vtis na tvoji spletni trgovini in na stranke. Odkrij, kako ustvariti izjemno izkušnjo z edinstvenim dotikom elegance z brezplačno Canvo.

Kaj je več v Delavnici

Digitalna Kraljica

Tale je najboljša takrat, ko si želiš vedeti vse. Tu se zajema tako Google SEO optimizacija, kot integracije z oglaševalskimi platformami kot so Google in Facebook, E-mail integracijami. Skratka pred pripravljeno spletno trgovino za oglaševanje.

20

Modul 20:
Vzpon na Vrh:
Kako Premagati Konkurente in Se Uveljaviti na Googlu

Skozi to čarobno pustolovščino boš odkrila, kako s super triki prehiteti konkurenco in zasesti svoje mesto na vrhu iskalnih rezultatov. S prilagojenimi nasveti, ki so pisani na kožo tvojim potrebam, boš gradila močno digitalno prisotnost in dosegala višje uvrstitve. S tem, ko združiš moči z Googlom, boš zablestela na spletu in postala priznan vodilni glas v svoji panogi.

21

Modul 21:  
Vzleti z Pravimi Besedami: 
Kako Določiti Ključne Besede za Trajno Spletno Vidnost

Ali si vedela, da so prave besede lahko ključ do trajne spletne vidnosti? Razkrila boš, kako je enostavno določiti ključne besede, ki bodo tvojo spletno stran dvignile v višave. Skupaj bomo odkrivali tisto čarobno kombinacijo besed, ki bo pritegnila pravo občinstvo in naredila tvojo prisotnost na spletu nepozabno. Nič več zmede - samo jasni koraki, ki te bodo vodili do trajnega uspeha. Pripravi se na vzlet.

22

Modul 22:  
Ustvarjanje Poti do Oglasnega Vrhunca:
Prijava za Google Oglase brez Stresa

Kako se enostavno prijaviti za Google oglase in pametno dodeliti dostop. Brez skrbi, ne bomo te zasuli s težkimi izrazi, ampak ti bomo razložili vse korake tako, kot bi klepetali ob kavi.  Pripravi se na razsvetljeno pot do digitalnega uspeha!

23

Modul 23:  
Številke Ne Lažejo: 
Kako Prijaviti in Povezati Google Analytics s Spletno Trgovino

Kako se enostavno prijaviti in povezati Google Analytics s tvojo spletno trgovino. Ne skrbi, ne boš se izgubila v matematičnih formulah, ampak s tem boš poskrbela, da boš lahko brez stresa sledila vsakemu koraku. Zdaj je čas, da odkriješ, kaj ti številke govorijo o uspehu tvoje spletne trgovine. Pripravi se na odkrivanje skritih skrivnosti, ker številke nikoli ne lažejo!

24

Modul 24:  
V Google Oči:
Prijavi Se in Preveri, Kako Tvoja Stran Izstopa

Popeljala se boš skozi postopek prijave in raziskovanja tvoje spletne strani z Google Search Console. Odkrila boš, kako tvoja stran izstopa med množico. Nič več ugibanja, kako te vidi Google – preverili bomo, kako tvoja stran sije v očeh največjega iskalnika. Pripravi se na razburljivo pot odkrivanja in izstopanja na spletu!

25

Modul 25:  
Z Virtualnim Asistentom do Sijajnih Vsebin: 
Kako Začeti

Popeljala se boš skozi nepozabno potovanje v svet ustvarjanja vsebin. Skupaj bomo raziskali, kako učinkovito sodelovati z virtualnim asistentom in oblikovati besedila, ki bodo blestela na tvoji spletni strani. Brez stresa, brez napora, le skupaj bomo stopili korak za korakom do besedil, ki bodo pustila trajen vtis. Pripravi se na navdihujoče in sproščeno doživetje v ustvarjanju sijajnih vsebin!

26

Modul 26:  
Poveži se z Strankami:
Facebook Integracije, ki Bodo Okrepile Tvojo Povezavo s Potrošniki

Si že slišala, kako čudovite stvari lahko naredimo s Facebook integracijami? Z njimi ne gre le za promocijo, ampak za vzpostavljanje pristnih povezav s tvojimi strankami. S pomočjo teh integracij bomo okrepile tvojo prisotnost na največji družabni mreži in poskrbele, da se tvoje stranke počutijo še bližje tebi. Pridruži se nam in začutile bomo pravo moč povezovanja!"

27

Modul 27: 
Skupaj do Cilja: 
Kako S Pomočjo Integracij Okrepiti E-poštno Kampanjo

S pomočjo pravih integracij lahko okrepiš prodajno kampanjo, narediš jo učinkovitejšo in privlačnejšo. Dosegaj cilje in ustvarjaj nepozabne e-poštne izkušnje za občinstvo. Pridruži se na potovanju do uspeha!

Bonusi

Vizualna Eksplozija

Bonusi za Osvežujoč Sijaj Vaše Trgovine!


Pridružite se nam na razburljivi poti do uspeha, saj vam predstavljamo našo ekskluzivno zbirko bonusov v okviru tečaja spletne trgovine. Vizualna eksplozija je zagotovljena, saj boste s temi bonusi osvežili izgled vaše spletne trgovine in ji vdihnili popolnoma nov sijaj. Z unikatnimi oblikovalskimi elementi, grafičnimi ikonami ter profesionalnimi slikami, ki prihajajo z licenco za uporabo na spletu, boste navdušili obiskovalce in jim ponudili nepozabno izkušnjo. Ne zamudite priložnosti, da svojo trgovino dvignete na višji nivo!

bonus 1
Profesionalno orodje 

Licenca elementor pro za 1 leto v vrednosti €99


Zakaj Elementor Pro?


Elementor Pro ni le orodje, je umetnost ustvarjanja privlačnega spletnega videza. Z njegovo pomočjo boste imeli možnost popolne profesionalizacije vaše spletne trgovine brez zapletenih postopkov. 


 Zakaj pa je to pomembno?

Prvi vtis šteje: Vaša spletna trgovina je vaša vizitka na spletu. Elementor Pro vam omogoča, da ustvarite privlačen, profesionalen in vabljiv izgled, ki bo takoj pritegnil pozornost vaših obiskovalcev.

Diferenciacija od konkurence: Z izjemno personalizacijo boš izstopala iz množice. Elementor Pro omogoča edinstvene oblikovalske elemente, ki ti bodo pomagali izraziti tvojo blagovno znamko na način, ki ga drugi tečaji ne omogočajo.

Povečanje konverzij: Estetsko dovršena spletna trgovina vzbuja zaupanje in povečuje verjetnost nakupa. Z Elementorjem Pro boš lahko optimizirala strani za najboljšo možno uporabniško izkušnjo, kar pomeni večje možnosti za konverzije.


(*vključen v vseh paketih)

Bonus 2
Grafični raj

Izbira Ikonskih Vtičnikov in Profesionalnih Tem za Elementor in Wordpress, katere licenca se veže na tvojo spletno trgovino.


Raznolikost Ikonskih Vtičnikov


Imaš rada individualnost in želiš, da tvoja trgovina zasije v svoji edinstvenosti? Bonus 2 vključuje dostop do raznovrstnih ikonskih vtičnikov, ki bodo popestrili in osvežili izgled tvoje trgovine. 


Kaj to pomeni zate?

Prilagodljivost: S široko paleto ikon boš imela popoln nadzor nad vizualnim dojemanjem tvoje blagovne znamke. Izberi ikone, ki najbolje odražajo tvojo identiteto in privlačijo  ciljno publiko.

Hitrost in Učinkovitost: Z lahkoto dodajš ikone v svoje Elementorjeve strani, kar ti omogoča hitro in učinkovito oblikovanje brez izgube časa.

Profesionalne Teme za Elementor
Poleg tega pa ne želimo, da se omejiš samo na ikone. Bonus 2 vključuje tudi izbiro profesionalnih tem za Elementor, ki bodo spletno trgovino popeljale do naslednje stopnje.

Videz, ki prepriča: Profesionalne teme so oblikovane s poudarkom na estetiki in funkcionalnosti, kar pomeni, da boš imela spletno trgovino, ki ne le izgleda dobro, ampak tudi deluje odlično.

Napredne Možnosti Prilagajanja: Prilagoditev  teme po svojih željah in potrebah. S tem boš imela popoln nadzor nad vsakim vidikom svoje spletne trgovine.

Optimizirane za Uspeh: Profesionalne teme so oblikovane z mislijo na uporabniško izkušnjo in konverzije. Poskrbi, da bodo obiskovalci tvoje trgovine ostali in postali kupci.

Kako Deluje Bonus 2?
Preprosto Izbereš: Prebrskaš bogato zbirko ikonskih vtičnikov in profesionalnih tem ter izbereš tiste, ki se najbolje prilegajo tvoji viziji.Vendar nisi sama, s teboj bo ves čas učitelj, ki ti bo svetoval kaj je zate najbolje.

Ne zamuditi te priložnosti za izrazitev svoje kreativnosti in izboljšanje uporabniške izkušnje svoje spletne trgovine. Bonus 2 je ključ do vizualne privlačnosti in funkcionalnosti!


 (*vključen v paketu E-TRGOVINSKA VIZIONARKA in DIGITALNA KRALJICA)

Bonus 3
Profesionalne Slike za Sijaj Tvoje Spletne Trgovine

Pripravili smo Bonus 3, ki bo tvojo spletno trgovino odel v vizualno popolnost s profesionalnimi slikami, opremljenimi z licenco za uporabo na spletu!


Zakaj Profesionalne Slike?


Pritegni Pozornost: Slike so prvi stik obiskovalcev s tvojo spletno trgovino. Profesionalne slike takoj vzbudijo zanimanje in zagotavljajo, da prvi vtis šteje.

Krepi Blagovno Znamko: S kakovostnimi in premišljeno izbranimi slikami boš gradila prepoznavnost blagovne znamke. Vsaka slika naj pripoveduje zgodbo in podpira tvoje sporočilo.

Povečaj Konverzije: Slike vplivajo na odločitve kupcev. Profesionalne slike, ki jih uporabljaš, bodo povečale zaupanje in s tem tudi konverzije.


Kako Deluje Bonus 2?
Preprosto Izbereš: Prebrskaš bogato zbirko slik ter izbereš tiste, ki se najbolje prilegajo tvoji viziji.


Vendar nisi sama, s teboj bo ves čas učitelj, ki ti bo svetoval kaj je zate najbolje. In vezal licenco slik na tvojo trgovino.


(*vključen v paketu DIGITALNA KRALJICA)

Individualna Rast 

Tvoja Lastna Osebna Delavnica za Spletno Trgovino

Naša delavnica ne ponuja le tehničnega znanja, temveč prinaša prilagojeno izkušnjo, ki se dotika tvojih osebnih ciljev in izzivov pri postavitvi spletne trgovine.


S pridobljenim znanjem boš sposobna ne samo postaviti svojo spletno trgovino, ampak tudi uresničiti svojo vizijo in se izogniti pogostim glavobolom na spletu.


Osebno Učenje


Bistveno se razlikuje od drugih tečajev, saj je zasnovana kot osebno prilagojeno izobraževanje ena na ena.

 
To pomeni, da ne boš le zgolj ena izmed mnogih študentk, in poslušala tudi kar te ne zanima,  temveč boš deležna individualne pozornosti in prilagojenega učnega pristopa.


Svoj Tempo, Tvoja Pravila


Naša edinstvena prednost je izkušen učitelj, ki je specialist v tej stroki in ti omogoči, da delavnico prilagajaš svojim potrebam in ciljem. S tem pristopom boš doživele hitrejšo rast, ki se bo popolnoma prilagajala tvojemu tempu in specifičnim podjetniškim izzivom. Ne gre zgolj za delavnico, temveč za trajno izkušnjo, ki raste skupaj s teboj na poti do uspešne spletne trgovine.Spremeni Ideje v Dejanja


Razmišljaš o alternativnih rešitvah za pridobitev znanja v svetu spletne trgovine?


Pazi saj te lahko spletna trgovina stane tudi do €10.000 in več!


Pomembno je razmisliti o stroških, ki so povezani s temi možnostmi. 


Na primer, v povprečju spletne trgovine se začne od €2500 naprej, in to je osnovna različica v enem jeziku. Zdaj s povečanjem cen se bodo stroški samo povzdignili.


Pridobitev enakovrednega poučevanja na šolah pa lahko predstavlja znaten finančni zalogaj, saj se šolnine in dodatni stroški hitro kopičijo. Da ne omenjamo, kako počasne in časovno potratne so te delavnice, brez da bi ti zagotovile, na koncu delujočo spletno trgovino.


Razmisli o stroških zasebnega mentorja, kjer je urna postavka pogosto visoka, kar lahko privede do znatnih stroškov za celotno izobraževalno izkušnjo, ki še vedno ne zagotovi, da boš imela izdelano trgovino. 


Brez Neprijetnih Presenečenj


V primerjavi z alternativami je naša delavnica cenovno dostopna naložba, ki ponuja visoko kakovostno učenje ena na ena, prilagojeno tvojim potrebam, ki ti zagotovi postavitev spletne trgovine. 


Predvidi Stroške

Predvideti stroške je ključno za uspešen začetek svoje spletne trgovine. Naša cenovna politika je zasnovana tako, da dobiš največjo vrednost za vsak vložen evro. Razumemo, da vsak € predstavlja pomembno naložbo v tvoje znanje in novo spletno trgovino. Poglej si naše cenovne ponudbe in prepričaj se, da je vsak korak v podjetniški rasti vreden vsakega centa. Z nami boš dobila odlično razmerje med kakovostjo in investicijo! 

Rezultat je konkreten, z njo boš lahko začela prodajati ob zaključeni delavnici.


V primeru, da bi se odločile za zunanje izvajanje izdelave spletne strani za par tisoč evrov, bi se lahko soočila z dodatnimi stroški in izzivi. Brez ustreznega znanja za upravljanje spletne strani in dodajanja izdelkov, bi se lahko znašla v položaju, kjer nisi popolnoma samostojna pri vzdrževanju in nadgrajevanju svoje spletne trgovine. 


Naša delavnica te ne le uči postaviti spletno trgovino, ampak ti omogoča tudi, da se samozavestno spopadaš z upravljanjem in nadgradnjo, s čimer se izogneš dodatnim stroškom in odvisnosti od zunanjih izvajalcev. S tem pristopom bo naložba v izobraževanje prinesla dolgoročne koristi, saj boš popolnoma obvladala svoje poslovanje na spletu.


Še to..


Ne pustimo te same.

Konec koncev je tudi važno to, da veš na koga se obrniti, ko projekt napreduje in nastanejo novi podvigi. Smo ti zmeraj na razpolago.

Spletna Ustvarjalnost

Samozavestna lastnica spletne trgovine 

997

 • Gradnja Fundacije
 • Pripravljena na Delo
 • Tvoj Svet, Tvoj Splet
 • Priprava na Uspeh
 • Tehnična Pravila
 • Varnostna Zavesa
 • Unikatna Podoba, Enostavno Dosegljiva
 • Odpri Svoja Vrata
 • Bonus 1
 • Domeno in gostovanje moraš sam priskrbeti. Lahko tukaj.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE ZA ŽELJEN TERMIN

*Imaš že domeno in gostovanje ali pa ti jo bomo pomagali zakupiti.

E-trgovinska Vizionarka

 Tvoja grafična identiteta  pripravljena na tuj trg

1700

 • Domena za 1 leto
 • Gostovanje 1 leto
 • vse kar je v paketu spletna ustvarjalnost
 • Email komunikacija
 • Tematsko Oblikovanje po Meri
 • Globalna Prisotnost, Lokalna Preprostost
 • Jezična Magija
 • Ustvarjanje Bloga in Personalizacija
 • Mojstrstvo Organizacije
 • Stik Z Vašo Stranko
 • Reševanje Kriz
 • Sijajna Učinkovitost
 • Mojstrovina v Upravljanju
 • Ekskluzivna Povabila
 • Eleganten Dizajn na Dotik
 • Bonus 1&2

POŠLJI POVPRAŠEVANJE ZA ŽELJEN TERMIN

Digitalna Kraljica

 Oglaševanje in marketing pripravljena na štart

3500

 • Domena za 1 leto
 •  Gostovanje 1 leto
 • Vse kar je v paketu trgovinska vizionarka in spletna ustvarjalnost
 • Vzpon na Vrh
 • Vzleti s Pravimi Besedami
 • Ustvarjanje Poti do Oglasnega Vrhunca
 • Številke Ne Lažejo
 • V Google Oči
 • Z Virtualnim Asistentom do Sijajnih prodajnih Vsebin
 • Poveži se s strankami
 •  Skupaj do Cilja
 • Bonus 1,2&3

POŠLJI POVPRAŠEVANJE ZA ŽELJEN TERMIN

Število mest je omejeno glede na čas mentorja.

7-dnevna  - 100% garancija na zadovoljstvo 


Zaupamo v vrednost naše delavnice, zato ti s ponosom nudimo 14-dnevno garancijo zadovoljstva. Če v tem času ugotoviš, da delavnica ni izpolnila tvojih pričakovanj ali da ni prava zate, ti vrnemo celotno vrednost.


Tvoje zadovoljstvo je naša prednostna naloga, in verjamemo, da boš navdušena nad vsem, kar ti bomo predstavile v teh dneh. Pridruži se nam brez skrbi in z zaupanjem ter pusti, da tvoje podjetje zablesti na spletu.


* v paketih kjer je zakupljena domena si vzamemo pravico zadržati €25 za strošek domene saj jo prejmete v uporabo.

Ugotovi, Ali Si Prava Oseba 

Kdo Bo Resnično Izkoristil Spletno Delavnico?

 1. Ta delavnica je zate, če čutiš močno željo, da stopiš na podjetniško pot in uresničiš svoje sanje z odprtjem lastne spletne trgovine ali prenovo že obstoječe.

 2. Ta delavnica je zate, če čutiš pritisk in stres iz službe ter iščeš rešitve. S tem postopnim pristopom lahko uresničiš svoje sanje o lastni spletni trgovini in končno usmeriš pozornost k ciljem v življenju, ki ti pomenijo največ. Skupaj bomo naredili prvi korak k svobodi in uspehu!

 3. Če si mlada mamica z omejenim časom, je ta delavnica kot nalašč zate. Ker poteka od doma, ti ni treba skrbeti za varstvo otrok. Poleg tega pa gre za naložbo v prihodnost tvojih malčkov. Z dodatnim virom zaslužka boš lahko svojim otrokom privoščila več, ustvarjala stabilno okolje in gradila trdne temelje za njihovo prihodnost. Skupaj bomo ustvarili prostor za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje.

 4. Ta delavnica je zate, če se približuješ upokojitvi ali si že v njej, vendar si še vedno polna življenjske energije in bi si želela še kaj več kot le mirno penzijo, je ta delavnica prava odločitev zate. Naučila te bo, kako lahko svoje izkušnje, znanje in strast preneseš v spletno trgovino ter tako še naprej aktivno soustvarjaš svojo zgodbo. Ne glede na leta, nikoli ni pozno začeti nečesa novega in ustvariti svoj uspešen spletni posel. Skupaj bomo odkrile pot do dodatnega zadovoljstva in izpolnitve v tvojem življenju.. 

 5. Ta delavnica je zate, če si želiš projekta, ki bo zbližal tebe in tvoje punce, potem je ta delavnica kot nalašč za vas. Skupaj boste začele novo poglavje, polno navdiha in znanja, ki vam bo koristilo na vaši podjetniški poti. Ne le, da boste gradile svoje spletno podjetje, temveč boste ustvarile tudi nepozabne trenutke povezovanja in rasti skupaj. Ta delavnica je priložnost, da skupaj soustvarite nekaj velikega, hkrati pa okrepite vaša prijateljstva.

 6. Če imaš veliko odgovornosti in premalo časa zase, še posebej, ko so tvoje sanje vedno na zadnjem mestu. Kaj praviš na to, da nameniš samo 2 uri na teden svojim ciljem in zaključiš vsaj en velik korak proti svoji svobodi in miru? Ta delavnica je zate, da ti pomaga postaviti prioritete in doseči tisto, kar si vedno želela, brez da bi se počutila, da zanemarjaš svoje vsakodnevne obveznosti. Naj tvoje sanje postanejo pomembne kot vsakdanje opravke!

 7. Če imaš več ciljev in en izmed njih je odprtje spletne trgovine, ampak te je strah, da morda ne boš zmogla sama, potem je ta delavnica prava zate. Zakaj? Ker boš v neposrednem pogovoru z nekom, ki jo zna postaviti in ti odgovoriti na vsako tvoje vprašanje. Nič več gledanja video posnetkov, kjer je včasih vse prehitro ali pa kje kaj manjka, ker so rezali in urejali posnetek. Tukaj boš dobila vse informacije, ki jih potrebuješ, brez nepotrebnih izgubljenih delov. Tvoj uspeh je v našem skupnem interesu!

 8. Ta delavnica je zate, če veš, da je spletna trgovina vedno v stiku z ljudmi, in si želiš imeti znanje, da vse spremembe hitro prilagajaš, tako kot se trendi danes hitro spreminjajo. Recimo, imaš posebno ponudbo in želiš zamenjati reklamno sliko na prvi strani trgovine, nato pa bi rad izdelal kupone za popust in prilagodil slike. Vse to si želiš narediti sama, brez odvisnosti od zunanjih pomoči. Z našo pomočjo boš postala mojstrica svoje spletne trgovine in se lahko zanesla na svoje znanje ter intuicijo. Spreminjanje in prilagajanje bo postalo tvoje vsakodnevno orodje.

 9. Če imaš novo kategorijo izdelkov in bi jo rada dodala v seznam kategorij, jo vstavila v glavni meni ter na mobilni strani, in da ne pozabimo na filter, je ta delavnica prav zate. Skupaj bomo raziskale, kako narediti vse te korake in mnogo več brez stresa in z lahkoto. S pomočjo enostavnih in učinkovitih navodil boš hitro obvladala vsako spremembo na svoji spletni trgovini. Ne bo več zapletenih korakov ali časovnih zagat. Z nami boš postala prava mojstrica svoje digitalne trgovine.

 10. Nimaš stalnega urnika za obiskovanje delavnic v tvoji regiji, vendar še vedno hrepeniš po nečem več in potrebuješ pomoč pri uresničevanju svojih ciljev, je ta delavnica prav zate. Z njo boš lahko napredovala od doma, ne glede na časovne omejitve. Ne boš več potrebovala fiksnega urnika, saj se boš lahko prilagajala svojim obveznostim in še vedno gradila svojo uspešno spletno trgovino. Skupaj bomo ustvarili prostor za tvoje sanje, ne glede na to, kako zaseden je tvoj vsakdan.

 11. Si se že preizkusila v enem tečaju za izdelavo spletne trgovine, vendar čutiš, da ti ni prinesel nič oprijemljivega. Ta delavnica je prav zate, saj želimo, da ne samo slediš korakom, ampak tudi dejansko razumeš in obvladaš gradnjo svoje spletne trgovine. Ne želimo, da ostaneš zgolj pri površinskih informacijah; želimo, da pridobiš znanje, ki ga boš lahko uporabila v praksi, da bo tvoja trgovina uspešna in prilagojena tvojim željam. Z nami boš dobila konkretne in uporabne veščine, ki jih boš lahko takoj vključila v svoj posel.

 12. Če imaš že obstoječo spletno trgovino, vendar čutiš, da ni popolnoma po tvojem okusu, imaš prav. Z našo pomočjo lahko samostojno izpopolniš svojo trgovino in ji vdahneš tisto unikatno noto, ki si jo vedno želela. Ni potrebe, da se zanašaš na druge, saj bomo skupaj gradile tvoj spletni prostor, ki bo odražal tvoje želje in vizijo. S teboj bomo delali korak za korakom, da boš končno imela trgovino, ki bo izžarevala tvoj edinstven slog in pritegnila tvojo ciljno skupino. 

 13. Če si že stopila na pot spletne prodaje, vendar trenutno svoje izdelke predstavljaš le v enem jeziku, je čas za korak naprej. Z našo pomočjo boš lahko svojo spletno trgovino prelevila v večjezično platformo, ki bo odprla vrata širšemu občinstvu. Razširila boš svojo globalno prisotnost, hkrati pa ohranila lokalno preprostost. Skupaj bomo raziskovale, kako enostavno je upravljati večjezično trgovino, da bo tvoja ponudba dosegljiva ljudem po vsem svetu. Sprejmi izziv in širi svojo digitalno prisotnost na nove horizonte.

OHRANI FOKUS

Kdaj Presoditi, da To ni Tvoja Idealna Pot

 • Ta delavnica morda ni prava zate, če si zadovoljna s trenutnim stanjem in nisi pripravljena narediti koraka naprej proti uresničitvi svojih sanj. Če se počutiš udobno v svoji trenutni situaciji in ne čutiš potrebe po razvoju ter širjenju svojih obzorij, potem je ta delavnica morda preveč dinamična za tvoje trenutne cilje. Vsekakor pa je odločitev tvoja, in če se kdaj spremeniš v iskrivo raziskovalko poti do svojih sanj, smo tukaj, da te podpremo na tvoji poti.

 • Ta delavnica morda ni primerna za tebe, če uživaš v pasivnem opazovanju drugih, kako ustvarjajo svoje poti do uspeha, namesto da bi se aktivno vključila v gradnjo lastne poti. Če ti uživanje v uspehu drugih zadostuje in ne čutiš želje po lastni kreativni poti do uspeha, potem je ta delavnica lahko preveč aktivna za tvoje trenutne preference. Vendar pa vedno lahko premisliš, saj je vsak korak k lastnemu cilju lahko nagrajujoč in izpopolnjujoč.

 • Če trenutno nimaš občutka stresa ali izzivov v svoji trenutni službi in ne čutiš potrebe po dodatnem izzivu ali izhodu, potem morda ta delavnica trenutno ni najboljša izbira zate. Vendar pa, če se kdaj pojavi želja po raziskovanju lastnih podjetniških potencialov ali če se znajdeš v situaciji, ko bi želela razširiti svoje zmožnosti, lahko vedno razmisliš o tej priložnosti v prihodnosti.

 • Če že uspešno vodiš svojo spletno trgovino in trenutno ne čutiš potrebe po dodatnem izboljšanju ali spreminjanju svojega poslovnega modela, potem ta delavnica morda ni optimalna izbira za tebe. Vendar pa, če se kdaj pojavijo nove ambicije ali če želiš osvežiti svojo trgovino z novimi idejami, lahko povprašaš za delavnico, ki bi bila spisano po tvojih potrebah.

 • Če iščeš tečaj, ki temelji splošnih primerih in situacijah, ki niso tesno povezane s tvojimi lastnimi potrebami in izzivi vodenja spletne trgovine, morda ta delavnica je preveč prilagojena. Mi se zavedamo, da vsak posameznik in njegova spletna trgovina predstavljata edinstveno zgodbo, zato primarno razmislimo o prilagoditvah glede na posamezne potrebe.

 • Če se že počutiš izpolnjeno v svojem trenutnem življenju, kjer ni stresa in nimaš želje po razvoju svoje spletne trgovine, potem ta delavnica morda ni prava izbira zate. Delavnica je namenjena tistim, ki si želijo izziva, dodatnega vira dohodka ali nadgradnje svoje obstoječe spletne trgovine. Če tvoje trenutno stanje ustreza tvojim željam in ciljem, lahko brez te delavnice še naprej uživaš v svoji trenutni poti.

 • Če tvoj cilj ni ustvariti delujočo spletno trgovino, kjer lahko uresničiš svoje poslovne ambicije in izpolniš svoje strastne projekte, potem ta delavnica morda ni prava izbira zate. Zasnovana je tako, da podpira in usmerja tiste, ki si resnično želijo stopiti korak naprej v svet spletnega poslovanja in izkusiti uspeh s svojo lastno trgovino. Če ti ta cilj ni prioriteten ali nimaš interesa za vzpostavitev in vzdrževanje spletne prisotnosti, je mogoče, da ta delavnica ni prava pot za tebe.

Pogosta vprašanja

Kdaj lahko pričnem s spletno delavnico?

Ko bomo prejeli tvoj vplačan znesek, ti bo naš učitelj najhitreje poslal možne termine v istem ali naslednjem tednu (oz. povprašal po želenem terminu) . Skupaj bosta uskladila primeren datum za začetek spletnega tečaja. Veselimo se že sodelovanja z vami in skupnega odkrivanja spletnega sveta! 

Kaj vse potrebujem za začetek?

Za začetek naše delavnice boš potrebovala le osnovno opremo za udobno učenje od doma (računalnik). 

Preveri, ali imaš računalnik ali prenosnik z internetno povezavo, dodatno slušalke za boljšo zvočno izkušnjo, ter seveda zvezek in pisalo za zapisovanje pomembnih informacij. Vse drugo bomo zagotovili mi, vključno s strukturiranim in interaktivnim programom, ki vam bo pomagal korak za korakom postaviti vašo lastno spletno trgovino. Pripravite se na navdihujočo izkušnjo!

Ali je to posnet tečaj?

Ne, naša delavnica ni posnet tečaj. Ponujamo pristno izkušnjo on-line delavnice, kjer boš imela možnost neposrednega sodelovanja s strokovnjaki in mentorji. To pomeni, da boš lahko postavila vprašanja, dobila takojšnje povratne informacije ter osebno usmerjanje pri postopkih ustvarjanja svoje spletne trgovine. Verjamemo v potencial prilagojenega pristopa, ker ti omogoči maksimalno razumevanje postopkov ter hitrejše in uspešnejše udejanjanje poslovnih ciljev.

Kako poteka program?

Program je zasnovan tako, da omogoča postopno in prilagojeno učenje, ustvarjanja in optimizacije tvoje spletne trgovine. Delavnica ponuja strukturirane lekcije, praktične vaje in osebno podporo mentorjev, ki vam bodo pomagali pri vsakem koraku. Vsako uro boš pridobila nove veščine in znanje, ki jih boš lahko takoj uporabila v praksi. Naš pristop je interaktiven, omogoča postavljanje vprašanj ter zagotavlja, da se učenje prilagodi tvojim potrebam in hitrosti. Verjamemo v pridobivanje konkretnih veščin, ki ti bodo omogočile uspeh pri upravljanju lastne spletne trgovine.

Koliko časa potrebujem za program?

Hej draga soustvarjalka spletnih sanj! Z veseljem ti predstavim prilagodljivost našega programa, ki se popolnoma prilagaja tvojim potrebam. Ne glede na to, ali se odločiš za krajši 5-urni ali bolj obsežen 24-urni paket, boš deležna podpore, interaktivnih lekcij in praktičnih vaj. Tako boš lahko s samozavestjo in navdušenjem stopila v svet spletnega poslovanja, in to kar v svojem ritmu.

Je primeren za začetnike?

Primeren je za začetnice, pravzaprav je to tudi ena izmed najlepših stvari pri tej delavnici! Celoten program je zasnovan tako, da te vodi skozi vsak korak, kot bi ti osebno imela tvojo najboljšo prijateljico ob sebi, ki ti razlaga vse skrivnosti in trike. Nič bat, če še nimaš veliko izkušenj. Naši mentorji so tukaj, da te popeljejo od začetka do konca, z veliko strpnosti, navdiha in smeha! Pripravi se na razburljivo popotovanje, kjer boš postala prava mojstrica spletnih čarovnij, tudi če si začetnica v svetu spletnega ustvarjanja. Sledimo skupaj in zdaj nič več ni pretežko ali zapleteno. Vsi smo začeli nekje, in tvoj začetek je lahko prav tukaj! 

Je potrebno vložiti kaj časa izven delavnice?

Razumem, da se včasih morda zdi, da izdelava spletne strani vzame največ časa, vendar pravi čar leži v skrbnem načrtovanju vsebin, izdelavi privlačnih ponudb in seveda, v promociji poslovanja. Tu se skriva srce tvoje spletne prisotnosti! Da bo tvoje spletno mesto zasijalo, je ključnega pomena tvoje osebno vlaganje, predvsem v kreiranje vsebin, fotografij, idej in seveda, vseh storitev, ki jih ponujaš. Ne skrbi, med različnimi fazami delavnice boš imela dovolj časa za ureditev vseh nalog, da boš zasijala na spletu! 

Kaj če nisem zadovoljna z delavnico?

Brez skrbi! Vaše zadovoljstvo je za nas ključnega pomena. Če iz kakršnega koli razloga nisi zadovoljna s tečajem, ne oklevaj. Imaš kar celih 7 dni, da zahtevaš povračilo denarja. Tvoja sreča je naš cilj, in želimo vam zagotoviti najboljšo izkušnjo ter vam pomagati doseči vaše cilje. Z nami ste v varnih rokah, brez tveganja! 

* V paketih kjer so se že zakupile domene (na primer www.enostavno.com je domena) in gostovanje si zadržimo €50 zaradi stroškov, ki so nastali. In prenesemo domeno kamor želite brezplačno. 

Je na voljo tudi izobraževanje za podjetja?

Seveda! Za podjetja smo pripravili poseben tečaj, prilagojen vašim potrebam in ciljem. Če želite izvedeti več o možnostih za vaše podjetje ali če imate večje skupine, ne oklevajte in nas kontaktirajte.  Z veseljem vam bomo predstavili vse podrobnosti in vam pomagali oblikovati izobraževalno izkušnjo, ki bo najbolje služila vašemu poslovnemu uspehu! 

Kaj je Wordpress?

WordPress  je kot čarobna pisalna miza za tvojo spletno trgovino. Če imaš idejo, kaj bi rada pokazala ali povedala ljudem na spletu, WordPress ti pomaga to narediti enostavno in lepo. Lahko dodaš slike, zgodbe in celo igraš s pisavami, kot bi risala na papirju, kot nekakšen Word. Tvoja spletna trgovina bo postala tvoj čarobni svet, kjer lahko deliš vse, kar te veseli! 

Kaj je Elementor?

Elementor ni le oblikovalsko orodje, ampak je pravi čarodej za spletne trgovine! S svojo enostavnostjo omogoča, da brez težav oblikuješ privlačne izdelke, postavitev strani in celo ustvariš privlačne promocijske pasice. S svojimi možnostmi prilagajanja lahko hitro in enostavno optimiziraš svojo trgovino za boljše uporabniške izkušnje, kar pripomore k večjemu številu zadovoljnih strank in uspešnejšemu poslovanju. Z Elementorjem postane oblikovanje spletne trgovine pravo uživanje! 

Spletna Ustvarjalnost

Samozavestna lastnica spletne trgovine 

997

 • Gradnja Fundacije
 • Pripravljena na Delo
 • Tvoj Svet, Tvoj Splet
 • Priprava na Uspeh
 • Tehnična Pravila
 • Varnostna Zavesa
 • Unikatna Podoba, Enostavno Dosegljiva
 • Odpri Svoja Vrata
 • Bonus 1
 • Domeno in gostovanje že imaš, ali boš sama priskrbela z našo pomočjo.

*Imaš že domeno in gostovanje ali pa ti jo bomo pomagali jo zakupiti.

E-trgovinska Vizionarka

 Tvoja grafična identiteta in pripravljena na tuj trg

1700

 • Domena za 1 leto
 • Gostovanje 1 leto
 • vse kar je v paketu spletna ustvarjalnost
 • Email komunikacija
 • Tematsko Oblikovanje po Meri
 • Globalna Prisotnost, Lokalna Preprostost
 • Jezična Magija
 • Ustvarjanje Bloga in Personalizacija
 • Mojstrstvo Organizacije
 • Stik Z Vašo Stranko
 • Reševanje Kriz
 • Sijajna Učinkovitost
 • Mojstrovina v Upravljanju
 • Ekskluzivna Povabila
 • Eleganten Dizajn na Dotik
 • Bonus 1&2

Digitalna Kraljica

 Oglaševanje in marketing pripravljena na štart

3500

 • Domena za 1 leto
 •  Gostovanje 1 leto
 • Vse kar je v paketu trgovinska vizionarka in spletna ustvarjalnost
 • Vzpon na Vrh
 • Vzleti s Pravimi Besedami
 • Ustvarjanje Poti do Oglasnega Vrhunca
 • Številke Ne Lažejo
 • V Google Oči
 • Z Virtualnim Asistentom do Sijajnih prodajnih Vsebin
 • Poveži se s strankami
 •  Skupaj do Cilja
 • Bonus 1,2&3

Z Nami do Svoje
Digitalne Ustvarjalnosti

Raziskuj svoj Potencial!

Vstopi v novo poglavje svojega življenjskega in podjetniškega potovanja, polnega izzivov in uspehov!

 

Ne odlašaj več, saj je ta delavnica ključ do tvoje lastne spletne trgovine, ki bo odražala tvoje sanje in ambicije.


Z nami boš dobila natančen načrt, navdihujoče mentorstvo in podporo, ki jo potrebuješ, da ustvariš nekaj resnično izjemnega. Prepusti se novim priložnostim, osvoji spletni svet in stopi korak bližje uresničevanju svojih podjetniških sanj. Pridruži se nam zdaj, kajti tvoja uspešna zgodba se začne tukaj!

enostavno.com